Övernattning och Bastu

Boendeutrymmen

När du öppnar den första dörren till övernattningsrummet kommer du in i ett trivsamt allrum utrustat med två bekväma fåtöljer och ett bord, perfekt för avkoppling. Här finns också en bokhylla med ett urval böcker som står till ditt förfogande under din vistelse. 

Allrummet är även utrustat med ett litet kylskåp, som du enkelt kopplar in vid ankomst och stänger av vid avfärd. För en trevlig fikastund finns en kaffekokare och glas.

Vidare in i det inre rummet finner du ett litet sovrum med två sängar, komplett med kuddar och täcken. För din bekvämlighet finns hängare och några galgar till dina kläder. Sovrummet hålls låst med en separat nyckel.

Närmast ytterdörren finns en kaklad toalett med dusch. Här förvaras även städmateriel för rummet, så att du enkelt kan lämna det i bästa skick.

Extra bekvämligheter

Rakt fram från entrén ligger vår bastu, inredd med två nivåer av sittplatser. Den är tillgänglig under din vistelse i övernattningsrummet och kan också hyras separat om så önskas. 

Bokning

Övernattningsrummet kan bokas för 150 kr per natt genom att kontakta Dan Wirström på telefonnummer 070-053 38 36

Kom ihåg att du behöver ta med egna lakan, handdukar och personliga hygienprodukter. Toalettpapper tillhandahålls.

Efter din vistelse ska rummet vara städat och redo för nästa gäst. Vi uppskattar att du lämnar rummet i samma skick som du själv önskar finna det.